18-20.dubna 2008 KRUŠNOHORSKÝ DOGTREKKING Kyselka

20.04.2008 18:12

 DOŠLI JSME! Bez jediného puchýře :-)

  Náš druhý trek. Poučeni Podbořany šetřili jsme si do prásátka, aby byli penízky na nákup nových bot ( aby mě pánička nebrzdila), nového tažného postroje a sedáku. Náš cíl bylo dojít a neodvézt si ani jeden puchyř :-)

    Jeli jsme den předem, aby jsme byli ráno odpočatí a doufali, že meteorologové se opět netrefili a pršet prostě nebude! Déšť o sobě dal vědět přesně 5:26 minut kdy páničce dírou v nástavbě pickupu dopadla první kapka přímo na čelo. Ještě, že jsme pro jistotu vzali plachtu a Lála nám nechala deštník. Přání, že než odstartujem přejde to se ukázalo jako nevyslyšené ... v podstatě přestalo pršet a mžít až asi 10 km před koncem.

    Trasu a poznámky k ní jsme dostali v pátek večer. Prošli jsme si trasu podle itineáře - Itinerář-KD2008.JPG (269,9 kB) - prstem po mapě. Mapa zde

    Cesta to byla hezká a díky polomům i dobrodružná. Slečna či paní organizátorka nám konec štreky chtěla zpestřit a tak na nás připravila 3 brody přes potok. Celodenní vytrvalý déšť vykonal své, takže ještě že si pánička koupila nový vysoký botky, protože místy měli boty i 10 čísel pod vodou. Dorazili jsme do cíle v úžasném čase a bez jediného puchýře. Dostali diplom a něco na zub ( Diplom-KD2008.JPG (377,8 kB) ) a vyrazili domů spinkat :-)

    Opět jsme o něco moudřejší. Do příště si musíme pořídit camelback, lepší bundu do deště a mě pláštěnku. Schválně co zjistíme příští rok .... kdy máme v plánu Dogtrek krajem Oty Pavla.

    Protože si pánička netroufla vytáhnout stařičky foťák není bohužel žádná fotodokumentace z cesty. Naštěstí fotografovali jiní.

Autoři fotogalerií: Jana Holá, Juliana NádvorníkováLáďa KrejčíTereza MerhautováJitka KraftováJirka KučeraHonza ŠedaJindráci s hovawartkamaLucka JírováPetra ČermákováLenka Bahulíková ,Gwen Ondrášková, Láďa Urbášek, Tomáš Brendl, Christian Vajk

Zde je výběr fotografií výše uvedených autorů s komentářem jak si cestu pamatujem my (děkujeme jím tímto za poskytnuté fotografie)

 

www Stránky: KRUŠNOHORSKÝ DOGTREKKING